Rekaan dan Harga Jersi Kelantan United 2023 Liga Perdana

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan United 2023 Liga Perdana. Bilakah tarikh pelancaran jersi Kelantan United baharu untuk saingan Liga Malaysia 2023? Panduan buat peminat dan penyokong setia pasukan Kelantan United. Musim lalu, kit jersi pasukan Kelantan United ditaja oleh Crocs dengan didatangkan dua warna. Jersi pertama (home) berwarna merah manakala, jersi biru untuk gelanggang lawan.

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan United 2023 Liga Perdana

Untuk musim 2020, pelancaran jersi Kelantan United akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Kelantan United pada saingan Liga Perdana, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong yang inginkan dapatkan jersi baharu Kelantan United, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan United 2023 Liga Perdana

Berikut dikongsikan adalah jersi Kelantan United Liga Perdana termasuk memaparkan tarikh pasaran, gambar rekaan dan harga :

Gambar Rekaan Jersi Kelantan United

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

INFO BERKAITAN :

Jadi penyokong Kelantan United cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang jersi Kelantan United dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak.

Related Posts

Add Comment