Rekaan dan Harga Jersi Melaka United 2020 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Melaka United 2020 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Melaka United untuk saingan Liga Malaysia 2020? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Melaka United. Musim lalu, kit jersi pasukan Melaka United ditaja oleh Warrix dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) masih mengenakan warna hijau. Manakala, jersi kedua pula menggunakan warna hitam manakala jersi alternatif (jersi ketiga) berwarna merah.

Rekaan dan Harga Jersi Melaka United 2019 Liga Super

Untuk musim 2019, pelancaran jersi Melaka United akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Melaka United pada saingan Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Melaka United yang inginkan dapatkan jersi baharu Melaka United 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Melaka United 2020 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Melaka United baharu termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Melaka United 2020

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Melaka United 2019 Liga Super

INFO BERKAITAN :

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2020

● Senarai Pemain Melaka United 2019 Liga Super

Jadi penyokong Melaka cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Melaka United dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Melaka.

Related Posts

Add Comment