Rekaan dan Harga Jersi MISC-MIFA 2020 Liga Perdana

Rekaan dan Harga Jersi MISC-MIFA 2020 Liga Perdana. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu MISC-MIFA untuk saingan Liga Malaysia 2020 ? Panduan buat peminat dan penyokong setia pasukan MISC-MIFA. Musim lalu, kit jersi pasukan MISC-MIFA ditaja oleh PUMA dengan didatangkan dua warna. Jersi pertama (home) untuk gelanggang sendiri berwarna merah berbelang hitam. Manakala, jersi kedua pula berwarna biru berbelang hitam.

Rekaan dan Harga Jersi MISC-MIFA 2019 Liga Perdana

Untuk musim 2019, pelancaran jersi MISC-MIFA akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh MISC-MIFA pada saingan Liga Perdana, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong MISC-MIFA yang inginkan dapatkan jersi baharu MISC-MIFA 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi MISC-MIFA 2020 Liga Perdana

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jersi MISC-MIFA Liga Perdana termasuk memaparkan rekaan, tarikh pasaran dan harga jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru MISC-MIFA 2020

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi MISC-MIFA 2019 Liga Perdana

Kredit : Berita Bola Sepak Terkini

INFO BERKAITAN :

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2020

● Jadual Perlawanan Liga Perdana 2020

Jadi penyokong MISC-MIFA cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi MISC-MIFA dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak MISC-MIFA.

Related Posts

Add Comment