Rekaan dan Harga Jersi Negeri Sembilan FC 2024 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Negeri Sembilan FC 2024 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Negeri Sembilan FC untuk saingan Liga Malaysia? Panduan buat peminat dan penyokong setia pasukan Negeri Sembilan. Musim lalu, kit jersi pasukan Negeri Sembilan FA ditaja oleh Al-Ikhsan dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) masih mengekalkan dengan gabungan warna kuning dan hitam Manakala, jersi kedua pula menggunakan warna merah untuk gelanggang lawan.

Rekaan dan Harga Jersi Negeri Sembilan FC 2024 Liga Super

Untuk musim 2019, pelancaran jersi Negeri Sembilan FA akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Negeri Sembilan pada saingan Liga Perdana, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong Negeri Sembilan yang inginkan dapatkan jersi baharu Negeri Sembilan FA 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Negeri Sembilan FC 2024 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Negeri Sembilan FC baharu termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Negeri Sembilan FA 2020

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Negeri Sembilan 2019 Liga Perdana

INFO BERKAITAN :

Jadi penyokong Negeri Sembilan cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Negeri Sembilan FC dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Negeri Sembilan.

Related Posts

Add Comment