Rekaan dan Harga Jersi Sarawak FA 2020 Liga Perdana

Rekaan dan Harga Jersi Sarawak FA 2020 Liga Perdana. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Sarawak FA untuk saingan Liga Malaysia 2020 ? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Sarawak atau dikenali sebagai Bujang Senang. Musim lalu, kit jersi pasukan Sarawak FA ditaja oleh Skyhawk dengan didatangkan dua warna. Jersi pertama (home) masih mengenakan dengan corak ala kek lapis yang menghiasi garisan merah. Manakala, jersi kedua pula menggunakan warna biru.

Rekaan dan Harga Jersi Sarawak FA 2019 Liga Perdana

Untuk musim 2019, pelancaran jersi Sarawak FA akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Sarawak FA pada saingan Liga Perdana, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Sarawak yang inginkan dapatkan jersi baharu Sarawak FA 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Sarawak FA 2020 Liga Perdana

Berikut dikongsikan adalah jersi Sarawak FA termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Sarawak FA 2020

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Sarawak FA 2019 Liga Perdana

INFO BERKAITAN :

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2020

Senarai Pemain Sarawak 2020

● Jadual Perlawanan Liga Perdana 2020

Jadi penyokong Sarawak cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Sarawak FA dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Sarawak.

Related Posts

Add Comment