Rekaan dan Harga Jersi Selangor 2019 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Selangor 2019 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Selangor untuk saingan Liga Malaysia 2019? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Selangor atau dikenali sebagai The Red Giants. Musim lalu, kit jersi pasukan Selangor ditaja oleh syarikat sukan terbesar Malaysia iaitu Al-Ikhsan dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) mengenakan warna keramat Selangor dengan jaluran menegak merah kuning. Jersi kedua pula menggunakan jaluran menegak warna merah dan biru manakala jersi alternatif berwarna kuning.

Rekaan dan Harga Jersi Selangor 2019 Liga Super

Untuk musim, pelancaran jersi Selangor akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Selangor FA pada saingan Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Selangor yang inginkan dapatkan jersi baharu Selangor 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Selangor 2019 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah gambar rekaan jersi Selangor musim 2019 termasuk harga jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Selangor

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Selangor 2019 Liga Super

INFO BERKAITAN :

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2019 

Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Selangor FA 2019 dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Selangor.

Related Posts

Add Comment