Terbongkar Bilik Jurulatih Vietnam Dekat Dengan Kawasan Latihan Pasukan Lawan

Terbongkar Bilik Jurulatih Vietnam Dekat Dengan Kawasan Latihan Pasukan Lawan. Anda nak tahu disebalik kisah jurulatih Vietnam yang dibimbing oleh Park Hang Seo? Apa yang mengejutkan dimana dikhabarkan bilik jurulatih pasukan Vietnam hanya beberapa meter dari kawasan latihan pasukan lawan. Melalui satu perkongsian video klip di laman Twitter pada malam semalam yang menunjukkan bilik ketua jurulatih pasukan bolasepak Vietnam hanya terletak beberapa meter dari kawasan latihan pasukan lawan.

Terbongkar Bilik Jurulatih Vietnam Dekat Dengan Kawasan Latihan Pasukan Lawan

Video ini kian menjadi viral dan mendapat perhatian peminat bola sepak Malaysia dimana skuad Harimau akan bertemu dengan pasukan Vietnam di Hanoi pada pertemuan perlawanan akhir kedua Piala AFF Suzuki 2018.

Terbongkar Bilik Jurulatih Vietnam Dekat Dengan Kawasan Latihan Pasukan Lawan

Dalam potongan klip yang berdurasi selama 1 minit yang dikongsi salah seorang peminat bola sepak Malaysia, jurulatih pasukan Vietnam itu dilihat menunjukkan biliknya kepada beberapa krew penggambaran sebuah rancangan televisyen iaitu Master In The House.

Lebih mengejutkan adalah apabila Park Hang Seo mula memberitahu salah satu kelebihan berada di bilik tersebut adalah beliau dengan jelas dapat melihat pasukan lawan berlatih di sebuah padang yang terletak bertentangan dengan bilik beliau.

Hal ini mungkin akan memberi keresahan buat penyokong Malaysia dimana padang latihan ini boleh dipantau oleh jurulatih Vietnam. Namun dikhabarkan kemungkinan besar padang latihan itu tidak digunakan oleh skuad Harimau Malaya untuk perlawanan akhir kedua Piala Suzuki AFF 2018.

Kredit : Foxsport

Related Posts

Add Comment