Cara Undi Pemain Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2021 (ABK)

Cara Undi Pemain Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2021 (ABK). Siapakah pilihan terbaik dalam percalonan Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2021? Anugerah Bolasepak Kebangsaan (ABK) kembali bagi tahun 2021 dan anda sekali lagi bakal menjadi penentu ‘BEST XI’ kali ini. Semua pilihan di tangan penyokong yang berhak memilih pemain pilihan masing-masing. Undian paling tinggi mengikut posisi akan diletakkan sebagai ‘BEST XI’ pada ABK21 nanti manakala undian tertinggi dalam 11 orang pemain tersebut akan dinobatkan sebagai Pemain Paling Popular 2021.

Cara Undi Pemain Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2021 (ABK)

Undian anda mungkin boleh membawa tuah kerana anda berpeluang menyaksikan Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2018 November ini apabila kami memilih 30 pengundi bertuah untuk menjadi tetamu khas kami di acara berprestij ini nanti. Bagi anda yang ingin mengundi pemain kesukaan ansa ‘BEST XI’ ABK2018 boleh layari ke web tertera  https://bit.ly/2NCcquU. Tarikh tutup undian ABK 2018 pada 21 Oktober 2018.

Cara Undi Pemain Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2021 (ABK)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang cara undian Anugerah Bolasepak Kebangsaan termasuk memaparkan aplikasi online. Percalonan Anugerah Bolasepak Kebangsaan terbahagi kepada 10 kategori antaranya iaitu jurulatih terbaik, pemain import terbaik, penjaga gol terbaik, pemain paling bernilai dan banyak lagi.

Aplikasi Undian : https://bit.ly/2NCcquU

Senarai Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2019

1. Jurulatih Terbaik

2. Penjaga Gol Terbaik

3. Pemain Pertahanan Tempatan Terbaik

4. Pertahanan Import Terbaik

5. Pemain Tengah Tempatan Terbaik

6. Pemain Tengah Import Terbaik

7. Penyerang Tempatan Terbaik

8. Penyerang Import Terbaik

9. Pemain Import Terbaik (Asia)

10. Pemain Muda Terbaik (Bawah 21 Tahun)

Tahniah diucapkan kepada pemain yang menjadi pilihan dalam Anugerah Bolasepak Kebangsaan musim 2019.

INFO BERKAITAN : Keputusan Pemenang Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2021

Related Posts

Add Comment