Jadual Perlawanan Pahang 2019 Liga Super

Jadual Perlawanan Pahang 2019 Liga Super. Panduan buat penyokong dan peminat bolasepak Pahang FA. Liga Malaysia musim 2018 telah berakhir dimana pasukan Pahang FA berjaya menduduki tangga ke-4. Sudah pastinya skuad Pahang kendalian Dollah Salleh akan membuat persiapan rapi menjelang Liga Super musim 2019. Mampukah skuad Pahang FA mempamerkan aksi terbaik untuk saingan Liga Perdana 2019? Berikut adalah jadual perlawanan Pahang FA Super 2019.

Jadual Perlawanan Pahang 2019 Liga Super

Menurut jadual perlawanan yang dikeluarkan oleh FMLLP, Liga Super Malaysia musim baharu akan bermula bulan Februari 2019. Bagi peminat Kelantan FA boleh saksikan siaran langsung perlawanan Pahang yang disiarkan di saluran RTM/ Media Prima atau streaming on Iflix.

Jadual Perlawanan Pahang 2019 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jadual perlawanan Pahang yang memaparkan perlawanan Liga Super, Piala FA dan Unifi Piala Malaysia musim 2019 :

* Jadual perlawanan Pahang FA tertakluk kepada perubahan daripada semasa ke semasa.

INFO BERKAITAN :

Jersi Baharu Pahang 2019 Liga Super

● Jadual Perlawanan Liga Super 2019

Semoga perkongsian jadual perlawanan Pahang Liga Perdana dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak di Malaysia. Saksikan perlawanan pasukan Pahang di saluran tv atau secara Streaming on Iflix.

Related Posts

Add Comment