Jadual Ragbi Sukan SEA 2019 (Keputusan)

Jadual Ragbi Sukan SEA 2019 (Keputusan). Bila tarikh perlawanan acara ragbi Sukan SEA di Manila? Acara ragbi Sukan SEA 2019 atau Southern Asean Games akan berlangsung mulai pada 1 Disember hingga 9 Disember 2019 di Manila, Filipina. Acara pencak silat adalah antara salah satu sukan prospek tinggi yang akan menyumbangkan pingat buat kontinjen negara dimana edisi lalu berjaya mengutip sepuluh (10) pingat emas, dua (2) pingat perak dan empat (4) pingat gangsa.

Jadual Ragbi Sukan SEA 2019 (Keputusan)

Mampukah atlet Badminton negara mempamerkan aksi terbaik di Manila? Ayuh beri sokongan kepada atlet negara dimana anda boleh saksikan perlawanan acara badminton Sukan SEA 2019 akan disiarkan secara siaran langsung di Astro Arena, RTM dan HyppTV.

Jadual Ragbi Sukan SEA 2019 (Keputusan)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang acara pencak silat Sukan SEA 2019 termasuk memaparkan keputusan perlawanan :

Semoga atlet-atlet terjun Malaysia mempamerkan aksi terbaik dalam temasya Sukan SEA 2019 di Manila, Filipina. Jangan lupa saksikan siaran langsung acara terjun Sukan SEA 2019 di Astro Arena.

Related Posts

Add Comment