Live Streaming Malaysia vs India 13 Oktober 2023 Pestabola Merdeka

Live Streaming Malaysia vs India 13 Oktober 2023 Pestabola Merdeka. Saksikan perlawanan menarik antara pasukan Malaysia menentang India dalam aksi pertama Pestabola Merdeka 2023. Untuk makluman, perlawanan ini dijangka akan berlangsung pada hari Jumaat, 13 Oktober 2023 jam 9.00 malam (waktu Malaysia) di Stadium Nasional Bukit Jalil. Perlawanan ini boleh ditonton secara siaran langsung menerusi Astro Arena Bola (803) atau streaming di Astro GO. Berikut adalah siaran langsung Malaysia vs India perlawanan persahabatan antarabangsa.

Live Streaming Malaysia vs India 13 Oktober 2023 Pestabola Merdeka

Berdasarkan perlawanan sebelum ini menyaksikan pasukan Harimau Malaya kendalian Kim Pan Gon hanya seri dengan China 1-1 pada 9 September lalu. Manakala, pasukan India pula mencatat kemenangan ke atas Kuwait dengan penentuan sepakan penalti dalam Kejuaraan SAFF.

Live Streaming Malaysia vs India 13 Oktober 2023 Pestabola Merdeka

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang siaran langsung Malaysia vs India termasuk memaparkan tarikh, masa, venue dan pautan live:

Senarai Kesebelasan Utama Malaysia vs India Pestabola Merdeka 2023

MALAYSIA: Syihan Hazmi, Matthew Davies, Dominic Tan, Faisal Halim, Darren Lok, Arif Aiman, Endrick, Nooa Laine, Akhyar Rashid, Dion Cools, Corbin Ong

INDIA: Gurpreet Singh, Sandesh Jhingan, Akash Mishra, Suresh Singh, Sunil Chhetri, Lallianzuala Chhangte, Sahal Abdul Samad, Rohit Kumar, Mahesh Naorem, Nikhil Poojary, Mehtab Singh

Keputusan Malaysia vs India 13.10.2023 Pestabola Merdeka

FT: MALAYSIA 🇲🇾 4-2 🇮🇳 INDIA

  • ⚽️ Dion Cools 7, ‘Arif Aiman Hanapi 20′ (P), Faisal Halim 42′, La’Vere Corbin-Ong 61’
  • ⚽️ Naorem Mahesh Singh 13′, Sunil Chhetri 51′

Selamat menonton siaran langsung perlawanan ini menerusi saluran Astro Arena.

BACA JUGA: Jadual Liga Super Malaysia 2023

Related Posts

Add Comment