MP Auto Parts Trading Penaja Baru Terengganu FC

MP Auto Parts Trading Penaja Baru Terengganu FC. Terengganu Football Club kini menjalankan kerjasama bersama syarikat MP Auto Parts Trading Sdn Bhd iaitu syarikat yang menjalankan perniagaan membaik pulih dan membekal barangan kenderaan dan merupakan salah sebuah syarikat pembekal dan baik pulih kereta mewah yang terkenal di Terengganu.

Menerusi laman sosial Terengganu Football Club mengumumkan MP Auto Parts Trading Sdn Bhd setuju menaja untuk pasukan Terengganu FC. Kerjasama penajaan ini termasuklah dari sudut kewangan dan juga paling utama adalah dengan menyediakan servis membaik pulih kenderaan milik TFC, termasuk milik pemain dan pegawai pasukan TFC sendiri dengan kadar dan harga yang sangat istimewa.

MP Auto Parts Trading Penaja Baru Terengganu FC

Kerjasama ini tidak lain dan tidak bukan untuk memudahkan urusan tidak kira pihak pengurusan seterusnya pemain-pemain untuk menguruskan kenderaan masing-masing disamping dapat menjimatkan kos perbelanjaan tahunan.

Sebelum ini, Terengganu FC Club juga mendapat tajaan cat rasmi iaitu Jotun Malaysia untuk membekalkan cat khususnya membantu TFC dalam mengaplikasikan warna identiti pasukan ini di venue perlawanan iaitu Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu.

Kepada penyokong-penyokong dan peminat TFC, ada nak baik pulih kenderaan anda? ada nak beli barangan ganti kenderaan anda? Anda tahu kemana yang ingin dituju!

Foto Kredit : Terengganu Football Club

Related Posts

Add Comment