Rekaan dan Harga Jersi Kedah Darul Aman FC 2024 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Kedah Darul Aman FC 2024 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Kedah Darul Aman FC untuk saingan Liga Malaysia musim 2024? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Helang Merah. Musim lalu, kit jersi pasukan Kedah Darul Aman FC ditaja oleh Al-Ikhsan Sports dengan jersi pertama berwarna hijau kuning manakala jersi kedua merah dengan jalur hijau di bahagian tengah. Pengurusan KDA FC secara rasmi mengumumkan barisan penaja musim 2021 iaitu penaja utama adalah Widad Langkasuka (Widad Business Group).

Rekaan dan Harga Jersi Kedah 2024 Liga Super

Untuk musim 2021, pelancaran jersi Kedah Darul Aman FC akan diumumkan secara rasmi pada 3 Mac 2021. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Kedah Darul Aman FC pada saingan Liga Super, Piala AFC dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Kedah yang inginkan dapatkan jersi baharu Kedah Darul Aman FC, anda boleh buat pembelian di laman web www.al-ikhsan.com.

Rekaan dan Harga Jersi Kedah Darul Aman FC 2024 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jersi Kedah Darul Aman FC terbaru termasuk memaparkan rekaan dan harga :

Gambar Jersi Baru Kedah Darul Aman FC

Rekaan dan Harga Jersi Kedah Darul Aman FC 2021 Liga Super
Jersi Kedah FC Home
Rekaan dan Harga Jersi Kedah Darul Aman FC 2021 Liga Super
Jersi Kedah FC Away

INFO BERKAITAN:

Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Kedah Darul Aman FC musim dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Kedah.

Related Posts

Add Comment