Rekaan dan Harga Jersi Kelantan FC 2024 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan FC 2024 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Kelantan FC untuk saingan Liga Malaysia? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Kelantan FC atau dikenali sebagai The Red Warriors. Musim lalu, kit jersi pasukan Kelantan ditaja oleh Lotto dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) masih mengekalkan warna merah. Manakala, jersi kedua pula menggunakan warna putih manakala jersi alternatif (jersi ketiga) berwarna biru.

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan 2023 Liga Perdana

Untuk musim 2023, pelancaran jersi Kelantan akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Kelantan pada saingan Liga Perdana, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Kelantan yang inginkan dapatkan jersi baharu Kelantan 2023, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan FC 2024 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Kelantan FC baharu termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Kelantan 2023

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan 2019 Liga Perdana

INFO BERKAITAN :

Jadi penyokong Kelantan cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Kelantan dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak ‘Gomo Kelate Gomo’.

Related Posts

Add Comment