Rekaan dan Harga Jersi Kelantan 2019 Liga Perdana

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan 2019 Liga Perdana. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Kelantan FA untuk saingan Liga Malaysia 2019? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Kelantan atau dikenali sebagai The Red Warriors. Musim lalu, kit jersi pasukan Kelantan ditaja oleh Lotto dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) masih mengekalkan warna merah. Manakala, jersi kedua pula menggunakan warna putih manakala jersi alternatif (jersi ketiga) berwarna biru.

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan 2019 Liga Perdana

Untuk musim 2019, pelancaran jersi Kelantan akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Kelantan pada saingan Liga Perdana, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Kelantan yang inginkan dapatkan jersi baharu Kelantan 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan 2019 Liga Perdana

Berikut dikongsikan adalah gambar rekaan jersi Kelantan musim 2019 termasuk harga jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Kelantan

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Kelantan 2019 Liga Perdana

INFO BERKAITAN :

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2019 

Senarai Pemain Kelantan FA 2019 Liga Perdana 

● Jadual Perlawanan Liga Perdana 2019

Jadi penyokong Kelantan cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Kelantan 2019 dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak ‘Gomo Kelate Gomo’.

Related Posts

Add Comment