Rekaan dan Harga Jersi Kuala Lumpur FA 2020 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Kuala Lumpur FA 2020 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Kuala Lumpur FA untuk saingan Liga Malaysia 2020? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Kuala Lumpur atau dikenali sebagai The City Boys. Musim lalu, kit jersi pasukan Kuala Lumpur FA ditaja oleh Skyhawk dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) masih mengenakan warna merah. Manakala, jersi kedua pula menggunakan warna biru manakala jersi alternatif (jersi ketiga) berwarna ungu.

Rekaan dan Harga Jersi Kuala Lumpur FA 2019 Liga Super

Untuk musim 2019, pelancaran jersi Kuala Lumpur FA akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Kuala Lumpur FA pada saingan Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Kuala Lumpur yang inginkan dapatkan jersi baharu Kuala Lumpur 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Kuala Lumpur FA 2020 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Kuala Lumpur FA termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Kuala Lumpur FA 2020

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Kuala Lumpur FA 2019 Liga Super

INFO BERKAITAN :

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2020 

● Jadual Perlawanan Liga Super 2020

Jadi penyokong Kuala Lumpur cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Kuala Lumpur FA dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Kuala Lumpur.

Related Posts

Add Comment