Rekaan dan Harga Jersi Sabah FC 2023 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Sabah FC 2023 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Sabah FC untuk saingan Liga Malaysia 2023? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Sabah atau dikenali sebagai The Rhinos. Musim lalu, kit jersi pasukan Sabah FC ditaja oleh Carino dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) masih mengenakan warna merah. Manakala, jersi kedua pula menggunakan warna biru manakala jersi alternatif (jersi ketiga) berwarna putih.

Rekaan dan Harga Jersi Sabah FC 2023 Liga Super

Untuk musim 2023, pelancaran jersi Sabah FA akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Sabah FA pada saingan Liga Perdana, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Sabah yang inginkan dapatkan jersi baharu Sabah FA 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Sabah FC 2023 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Sabah FC termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Sabah FC 2023

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Sabah FA 2019 Liga Perdana

INFO BERKAITAN :

Jadi penyokong Sabah cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Sabah FA dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Sabah.

Related Posts

Add Comment