Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2024 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2024 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Terengganu FC untuk saingan Liga Malaysia musim 2024? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Terengganu FC atau dikenali sebagai The Turtles. Musim ini, kit jersi pasukan Terengganu FC ditaja oleh Al Ikhsan dengan didatangkan dua warna. Jersi pertama (home) menampilkan kelainan dengan jalur tersebut adalah merupakan permukaan (texture) kain dan bukannya menggunakan teknologi cetakan sublimition. Manakala, jersi kedua pasukan TFC juga tampil dengan warna asas berbeza iaitu warna Burgundy.

Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2024 Liga Super

Untuk musim 2021, pelancaran jersi Terengganu FC akan diumumkan secara rasmi pada 27 Februari 2021. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Terengganu FC pada saingan Liga Super, Piala AFC dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Terengganu FC yang inginkan dapatkan jersi baharu Terengganu FC, anda boleh buat pembelian di outlet Al-Ikhsan dan juga TFC Merchandise Store.

Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2024 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Terengganu FC baharu termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Terengganu FC

Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2021 Liga Super
Jersi Terengganu FC Home
Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2021 Liga Super
Jersi Terengganu FC Away

INFO BERKAITANSenarai Jersi Liga Malaysia

Jadi penyokong Terengganu FC cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Terengganu FC dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Terengganu.

Related Posts

Add Comment