Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2020 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2020 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Terengganu FC untuk saingan Liga Malaysia 2019? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Terengganu FC atau dikenali sebagai The Turtles. Musim lalu, kit jersi pasukan Terengganu FC ditaja oleh Kobert dengan didatangkan dua warna. Jersi pertama (home) masih mengekalkan warna putih berjalur hitam. Manakala, jersi kedua pula menggunakan warna hitam sepenuhnya sebagai jersi away.

Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2019 Liga Super

Untuk musim 2019 , pelancaran jersi Terengganu FC akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Terengganu FC pada saingan Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong pasukan Terengganu FC yang inginkan dapatkan jersi baharu Terengganu FC 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2020 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Terengganu FC baharu termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Terengganu FC 2020

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Terengganu FC 2019 Liga Super

INFO BERKAITAN :

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2020 

Jadi penyokong Terengganu FC cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Terengganu FC dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Terengganu.

Related Posts

Add Comment