Siti Nurhaliza Nyanyi Lagu ‘Chant’ Ultras Malaya Untuk Skuad Malaysia

Siti Nurhaliza Nyanyi Lagu ‘Chant’ Ultras Malaya Untuk Skuad Malaysia. Perlawanan getir buat skuad Harimau Malaya yang bakal berdepan dengan pasukan Vietnam pada 11 Disember 2018 malam ini. Skuad kendalian Tan Cheng Hoe berjaya melangkah ke pentas akhir Piala Suzuki AFF 2018 setelah menewaskan pasukan Vietnam.

Siti Nurhaliza Nyanyi Lagu 'Chant' Ultras Malaya Untuk Skuad Malaysia

Jangkaan lebih 80,000 penonton yang akan memenuhi di Stadium Nasional Bukit Jalil dimana hanya 3,000 kuota diberikan kepada fans Vietnam. Dengan kemeriahan bolasepak masa kini, rakan-rakan selebriti termasuk ahli politik turut memberi sokongan padu buat skuad Harimau Malaya!

Siti Nurhaliza Nyanyi Lagu ‘Chant’ Ultras Malaya Untuk Skuad Malaysia

Tak terkecuali juga penyanyi tersohor Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza turut nyanyikan lagu chant untuk skuad Harimau Malaya. Melalui rakaman video berdurasi 28 saat, Siti Nurhaliza menyanyikan lagu popular penyokong Ultras Malaya berjudul ‘Ekor Harimau Sejati’ buat skuad Harimau Malaya.

Rakaman video ini dimuat naik di laman Instagram beliau. Menurut kata Siti Nurhaliza ;

“Harimau Malaya, kami selalu ada walau di mana berada. Kami di sini, terus menjadi ekor harimau sejati.“Buat pasukan Harimau Malaya, kami rakyat Malaysia, saya sendiri akan berdoa semoga Harimau Malaya menjadi juara. InshaAllah, yakin dan berusaha, kita pasti juara,”

Ultras Malaya turut memberi maklumbalas kepada Datuk Siti Nurhaliza di laman sosial Twitter, berseloroh dengan katakan kami pulak rasa dah tak ada job untuk esok.

Related Posts

Add Comment