(VIDEO) 4 Penalti dalam 4 Perlawanan

Nampaknya sehari dua ini sangat kecoh tentang isu seorang wartawan daripada Akhbar Tempatan (Berita Harian) menulis berkaitan dengan isu “Penalti” yang diberikan kepada pasukan Johor Darul Ta’zim. Wartawan tersebut menulis dengan satu tajuk yang agak sinis ” ‘Jenalti’ jadikan JDT pasukan istimewa “.

Ini telah mendapat reaksi pelbagai pihak dan juga pemilik kelab Johor Darul Ta’zim sendiri. Anda boleh lihat didalam laman sosial FB Johor Southern Tigers mengenai jawapan TMJ terhadap penulisan wartawan tersebut. Namun artikel tersebut telah ditukar dengan satu tajuk yang lain iaitu JDT, MU paling banyak dapat penalti

Namun kami tidak mahu membahas isu tersebut. Apa yang kami bawakan kali ini adalah video 4 penalti yang diberikan kepada pasukan Johor DT. Maka peminat harus lihat video ini dan berikan pandangan anda wajar atau tidak penalti diberikan. Bukan pertikaikan sahaja yang anda tahu !

(VIDEO) 4 Penalti dalam 4 Perlawanan


Sudah tengok belum video tersebut ?

Kalau sudah amacam wajarkan penalti tersebut dihadiahkan kepada pasukan JDT. Ia bukannya buyers seperti yang diperkatakan ramai. Jangan cepat melatah, chill la game baru bermula. Jangan jeles sampai kenyataan sebenar pun anda tutup mata hehe.

Video by ROTP.

Related Posts

Add Comment