Harga dan Cara Beli Tiket Final 2 Piala Suzuki AFF 2018

Harga dan Cara Beli Tiket Final 2 Piala Suzuki AFF 2018. Menurut daripada Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) telah mengumumkan bahawa penjualan Tiket Final 2 Piala Suzuki AFF 2018 Di Hanoi akan dibuka bermula hari ini sehingga Rabu, 12 Disember 2018. Penyokong Malaysia yang berminat untuk membeli tiket perlawanan berkenaan yang sepak mulanya jam 7.30 malam (waktu Vietnam).

Harga dan Cara Beli Tiket Final 2 Piala Suzuki AFF 2018

Harga dan Cara Beli Tiket Final 2 Piala Suzuki AFF 2018

Menurut kenyataan, harga tiket yang telah ditetapkan bagi perlawanan di Hanoi itu adalah RM43 sahaja dan sebanyak 3,000 keping tiket diperuntukkan untuk penyokong pasukan Malaysia.

Bagi anda yang nak dapatkan tiket Final 2 Piala Suzuki AFF 2018 perlu mengikut langkah-langkah pembelian seperti berikut:

1. Pilih bilangan tiket yang ingin dibeli dan jumlah pembayaran penuh perlu dikreditkan terus ke akaun Bank Islam – FOOTBALL ASSOCIATION OF MALAYSIA dengan nombor akaun 12131010006121. Simpan slip pembayaran.

2. Sila e-mel butiran peribadi anda iaitu Nama Penuh, Nombor MyKad, Nombor Telefon, Jumlah Tiket dan lampirkan bersama Slip Pembayaran Bank ke e-mel tiket@fam.org.my.

3. Pihak FAM akan membalas e-mel berkenaan bagi mengesahkan penerimaan wang pembelian tiket tersebut.

4. Tiket yang telah dibeli itu kemudian boleh diambil/ditebus di Hanoi dari Jumaat, 14 Disember 2018 hingga Sabtu, 15 Disember 2018. Anda akan dihubungi wakil FAM di sana bagi urusan pengambilan/penebusan tiket.

5. Penebusan tiket itu hanyalah untuk penyokong Malaysia yang membeli tiket menerusi FAM.

Sebarang pembelian tiket melalui FAM bagi perlawanan ini selepas jam 11.59 malam pada Rabu, 12 Disember 2018 tidak akan diproses.

FAM berharap inisiatif yang dilakukan sejak aksi sulung di tempat lawan bertemu Kemboja di Phnom Penh dan diteruskan sehingga aksi Final 2 ini dapat dimanfaatkan sepenuhnya oleh para penyokong Harimau Malaya yang akan terbang ke Hanoi nanti supaya mereka tidak perlu lagi risau memikirkan hal tiket perlawanan di sana dan dapat memberikan sepenuh sokongan buat skuad Harimau Malaya.

Sumber : FAM

Related Posts

Add Comment