Harga Tiket JDT vs Suwon Samsung Bluewings ACL 2020

Harga Tiket JDT vs Suwon Samsung Bluewings ACL 2020. Bilakah tarikh perlawanan antara JDT menentang Suwon Samsung Bluewings? Perlawanan yang dinanti-nantikan buat para penyokong dimana pertembungan menarik antara Johor Darul Ta’zim (JDT) menentang Suwon Samsung Bluewings dalam aksi kedua Liga Juara-Juara AFC 2020. Perlawanan ini dijangka akan berlangsung pada hari Selasa, 03 Mac 2020, jam 8.45 malam di Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri.

Harga Tiket JDT vs Suwon Samsung Bluewings ACL 2020
Kredit Foto : FB JST

Menerusi kenyataan dari laman Johor Southern Tigers, sebanyak 14 ribu keping tiket bagi menyaksikan perlawanan Liga Juara-Juara AFC (ACL) antara JDT menentang Suwon Samsung Bluewings boleh mula dibeli di kaunter tiket Stadium Sultan Ibrahim mulai jam 9.00 pagi sehingga 5.00 petang pada 2 Mac 2020. Penyokong juga boleh mendapatkan tiket-tiket berkenaan di pejabat-pejabat daerah sebelum perlawanan. Para penyokong yang membuat pembelian tiket secara online boleh terus ke Gate A atau Gate C.

Harga Tiket JDT vs Suwon Samsung Bluewings ACL 2020

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang tiket Liga Juara-Juara AFC 2020 melibatkan pasukan JDT menentang Suwon Samsung Bluewings yang memaparkan harga, masa, lokasi dan cara pembelian :

Info Tiket Liga Juara-Juara AFC 2020

A. HARGA JUALAN

🎫Tiket Terbuka : –
🎟Tiket Berbumbung : –
👶Kanak-Kanak Bawah 12 Tahun : –

B. KAUNTER JUALAN

Para penyokong boleh buat pembelian tiket di kaunter Stadium Sultan Ibrahim mulai jam 9 pagi sehingga 5 petang pada 2 Mac 2020.

C. TIKET ONLINE

Penyokong juga boleh membuat pembelian tiket secara online melalui http://www.tickethotline.com.my. Anda boleh terus ke Gate A atau Gate C dan tunjukkan kepada petugas bukti pembelian tiket tersebut.

Artikel Berkaitan : Siaran Langsung JDT vs Suwon Samsung Bluewings

Semoga perkongsian ini dapat dijadikan panduan buat penyokong pasukan Johor Darul Ta’zim dalam saingan Liga Juara-Juara AFC 2020.

Related Posts

Add Comment