Jadual Siaran Langsung Liga Premier 2021 Malaysia

Jadual Siaran Langsung Liga Premier 2021 Malaysia. Panduan buat peminat bolasepak di tanah air yang ingin menyaksikan jadual perlawanan Liga Premier Malaysia 2020. Liga Super Malaysia atau 2020 Malaysia Premier League telah memasuki edisi ke-17 dan merupakan liga divisyen kedua bolasepak profesional tertinggi di Malaysia. Sebanyak 12 pasukan yang akan bersaing dalam perebutan kejuaraan Liga Perdana Malaysia 2020. Musim lalu, Sabah FA adalah pasukan juara bertahan dan dinaikkan ke Liga Super Malaysia musim 2020. Menurut MFL, perlawanan Liga Premier Malaysia akan disiarkan secara langsung di aplikasi Mycujoo.

Jadual Siaran Langsung Liga Premier 2021 Malaysia

Jadual Siaran Langsung Liga Premier 2021 Malaysia

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jadual siaran langsung dan live streaming Liga Perdana Malaysia :

Musim liga akan berlangsung bermula daripada bulan Februari sehingga penghujung Oktober 2020 dengan waktu cuti tempoh sebulan pada Ramadhan. Sebanyak 22 perlawanan akan berlangsung (setiap pasukan bermain dua kali, tuan rumah dan pelawat).

Senarai Pasukan Liga Premier 2021

Dua belas pasukan yang akan bersaing dalam Liga Premier musim 2020 :

Negeri Sembilan, Johor Darul Ta’zim II, Kelantan, Terengganu FC II, Pulau Pinang, Sarawak United, UKM FC, Perak II, Selangor II, Kelantan United, Kuala Lumpur FA dan Kuching FA

Jadual dan Keputusan Liga Premier 2021

Akan dikemaskini

BACA JUGA : Keputusan Liga Premier Malaysia 2021

Selamat menyaksikan perlawanan Liga Premier 2021 yang disiarkan secara streaming di MyCujoo.

Related Posts

Add Comment