Live Streaming Melaka United vs Terengganu FC Liga Super 4 September 2020

Live Streaming Melaka United vs Terengganu FC Liga Super 4 September 2020. Saksikan perlawanan menarik antara Melaka United menentang Terengganu FC dalam aksi ke-6 saingan Liga Super Malaysia 2020. Perlawanan ini dijangka akan berlangsung pada hari Jumaat, 4 September 2020 jam 9.00 malam di Stadium Hang Jebat. Dalam perlawanan ini akan menampilkan barisan pemain tempatan termasuk import baharu yang dimasukkan dalam perpindahan Liga Malaysia musim 2020. Berikut adalah siaran langsung Melaka United vs Terengganu FC Liga Super 2020.

Live Streaming Melaka United vs Terengganu FC Liga Super 4 September 2020

Berdasarkan perlawanan ini menyaksikan kedua-dua pasukan mempunyai kelebihan masing-masing dimana skuad Terengganu FC dianggap pilihan kerana beraksi di halaman sendiri. Kedua-dua pasukan memperkuatkan barisan pemain dengan kemasukan pemain import baharu. Dalam perlawanan sebelum ini menyaksikan Terengganu FC berjaya menewaskan Selangor FA dengan keputusan 3-3 manakala PJ City pula tewas kepada Perak FA.

Live Streaming Melaka United vs Terengganu FC Liga Super 4 September 2020

Berikut dikongsikan adalah maklumat berkaitan jadual perlawanan Melaka United vs Terengganu FC dalam aksi Liga Super Malaysia pada 4 September 2020 :

TARIKH : 4 September 2020 (Jumaat)
MASA : 9.00 malam waktu Malaysia
VENUE : Stadium Hang Jebat
LIVE STREAMING :

Senarai Pemain Terengganu FC vs Melaka United Liga Super

TERENGGANU FC :

MELAKA UNITED :

Keputusan Melaka United vs Terengganu FC Liga Super 4.9.2020

TERENGGANU FC vs MELAKA UNITED

BACA JUGA : Jadual Dan Keputusan Liga Super Malaysia 2020

Related Posts

Add Comment