Live Streaming Negeri Sembilan FC vs JDT FC 6 Mac 2023 Liga Super

Live Streaming Negeri Sembilan FC vs JDT FC 6 Mac 2023 Liga Super. Perlawanan ke-3 Liga Super Malaysia 2023? Saksikan perlawanan hebat antara pasukan Johor Darul Ta’zim FC (JDT) menentang Negeri Sembilan FC dalam aksi ketiga┬áLiga Super 2023. Untuk makluman, perlawanan ini dijangka akan berlangsung pada hari Isnin, 6 Mac 2023 jam 9.00 malam di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi. Perlawanan ini boleh ditonton secara siaran langsung menerusi RTM dan Astro atau secara streaming di Sooka. Berikut adalah siaran langsung Negeri Sembilan FC vs JDT FC Liga Super 2023.

Live Streaming Negeri Sembilan FC vs JDT FC 6 Mac 2023 Liga Super

Berdasarkan kedudukan semasa menyaksikan pasukan Johor Darul Ta’zim kendalian Esteban Solari telah memenangi perlawanan kedua selepas mudah mengatasi Kuala Lumpur City dengan keputusan 3-0. Manakala, Negeri Sembilan FC pula mencatat keputusan seri buat kali kedua berturut-turut selepas terikat 0-0 dengan Penang FC.

Live Streaming Negeri Sembilan FC vs JDT FC 6 Mac 2023 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang siaran langsung Negeri Sembilan vs JDT termasuk memaparkan tarikh, masa, venue dan pautan live:

Senarai Kesebelasan Utama Negeri Sembilan vs JDT Liga Super

NEGERI SEMBILAN:

JDT FC:

Keputusan Negeri Sembilan FC vs JDT FC 6.3.2023 Liga Super

NEGERI SEMBILAN vs JDT FC

Selamat menonton siaran langsung perlawanan ini menerusi saluran RTM dan Astro atau secara streaming di Sooka.

BACA JUGA: Jadual Liga Super Malaysia 2023

Related Posts

Add Comment