Rekaan dan Harga Jersi JDT 2019 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi JDT 2019 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Johor Darul Ta’zim untuk saingan Liga Malaysia 2019? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan JDT. Musim lalu, kit jersi pasukan JDT ditaja oleh syarikat sukan terbesar iaitu Nike dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) berwarna biru, jersi kedua merah bagi perlawanan tempat lawan dan jersi alternatif berwarna biru air. dengan jalur hijau di bahagian tepi. Untuk musim, pelancaran jersi JDT akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu.

Rekaan dan Harga Jersi JDT Liga Super

Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh JDT pada saingan Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia. Manakala Johor Darul Ta’zim II akan digunakan untuk saingan Liga Perdana, JDT III bagi saingan Piala Presiden dan JDT IV dalam Piala Belia. Bagi peminat dan penyokong pasukan JDT yang inginkan dapatkan jersi baharu JDT musim 2019, boleh buat pembelian di tempat yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi JDT 2019 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah gambar rekaan jersi Johor Darul Ta’zim musim 2019 termasuk harga jersi :

Gambar Jersi Baru JDT

TAHUN 2019

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi JDT 2019 Liga Super

INFO BERKAITAN :

Jadual Perlawanan JDT Liga Super 2019

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2019 

Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi JDT musim 2019 dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Johor Darul Ta’zim.

Related Posts

Add Comment