Rekaan dan Harga Jersi JDT 2024 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi JDT 2024 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Johor Darul Ta’zim untuk saingan Liga Malaysia? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan JDT. Musim lalu, kit jersi pasukan JDT ditaja oleh syarikat sukan terbesar iaitu Nike dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) berwarna biru dan merah manakala jersi kedua merah bagi perlawanan tempat lawan berwarna merah jambu dan putih. dengan jalur hijau di bahagian tepi. Untuk musim ini, pelancaran jersi Johor Darul Ta’zim akan diadakan pada 18 Februari 2022.

Rekaan dan Harga Jersi JDT 2024 Liga Super

Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh JDT pada saingan Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia termasuk Liga Juara-Juara AFC. Manakala Johor Darul Ta’zim II akan digunakan untuk saingan Liga Perdana, JDT III bagi saingan Piala Presiden dan JDT IV dalam Piala Belia. Bagi peminat dan penyokong pasukan JDT yang inginkan dapatkan jersi baharu JDT musim 2022, boleh buat pembelian secara online menerusi laman web https://jdtfc.com.my/.

Rekaan dan Harga Jersi JDT 2024 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang gambar rekaan jersi Johor Darul Ta’zim termasuk memaparkan harga jersi :

Gambar Jersi Baru Johor Darul Ta’zim

MUSIM 2022

Jersey Home JDT 2022
Jersey Away JDT 2022

INFO BERKAITAN :

Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi JDT terkini dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Johor Darul Ta’zim.

Related Posts

Add Comment