Rekaan dan Harga Jersi Kuching City FC 2024 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Kuching City FC 2024 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi Kuching City FC baharu untuk saingan Liga Malaysia 2024? Panduan buat peminat dan penyokong setia pasukan Kuching City FC. Musim lalu, kit jersi pasukan Kuching City ditaja oleh Crocs dengan didatangkan dua warna. Jersi pertama (home) berwarna merah manakala, jersi biru untuk gelanggang lawan.

Rekaan dan Harga Jersi Kuching City FC 2024 Liga Super

Untuk musim 2020, pelancaran jersi Kuching FA akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Kuching FA pada saingan Liga Perdana, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong yang inginkan dapatkan jersi baharu Kuching FA, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Kuching City FC 2024 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Kuching City Liga Perdana termasuk memaparkan tarikh pasaran, gambar rekaan dan harga :

Gambar Rekaan Jersi Kuching City 2024

TAHUN 2020

INFO BERKAITAN :

Jadi penyokong Kuching City FC cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang jersi Kuching FA dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak.

Related Posts

Add Comment