Rekaan dan Harga Jersi Penang FC 2024 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Penang FC 2024 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Pulau Pinang FC untuk saingan Liga Malaysia 2023? Panduan buat peminat dan penyokong setia pasukan Penang FC. Musim ini, kit jersi pasukan Penang FC ditaja oleh PUMA dengan didatangkan tiga (3) warna. Jersi pertama (home) berwarna biru manakala ‘Away Kit’ berwarna putih. Turut sama diperkenalkan adalah ‘Third Kit’ yang berwarna kuning dengan terpapar perkataan ‘Thank You Frontliners’.

Rekaan dan Harga Jersi Penang FC 2024 Liga Super

Untuk musim 2021, pelancaran jersi Penang FA akan diumumkan secara rasmi pada 4 Mac 2021. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Penang FC pada saingan Liga Super dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong Pulau Pinang FA yang inginkan dapatkan jersi baharu Penang FC, anda boleh buat pembelian menerusi laman web rasmi Penang FC atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Penang FC 2024 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Penang FC baharu termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Penang FC

Rekaan dan Harga Jersi Penang FC 2021 Liga Super

INFO BERKAITAN :

Jadi penyokong Pulau Pinang cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Penang FC dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Pulau Pinang.

Related Posts

Add Comment