Rekaan dan Harga Jersi Selangor United 2021 Liga Perdana

Rekaan dan Harga Jersi Selangor United 2021 Liga Perdana. Bilakah tarikh pelancaran jersi Selangor United baharu untuk saingan Liga Malaysia 2020? Panduan buat peminat dan penyokong setia pasukan Selangor United. Musim lalu, kit jersi pasukan Selangor United ditaja oleh Crocs dengan didatangkan dua warna. Jersi pertama (home) berwarna merah manakala, jersi biru untuk gelanggang lawan.

Rekaan dan Harga Jersi Selangor United 2021 Liga Perdana

Untuk musim 2020, pelancaran jersi Selangor United akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Selangor United pada saingan Liga Perdana, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong yang inginkan dapatkan jersi baharu Selangor United, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Selangor United 2021 Liga Perdana

Berikut dikongsikan adalah jersi Selangor United Liga Perdana termasuk memaparkan tarikh pasaran, gambar rekaan dan harga :

Gambar Rekaan Jersi Selangor United 2020

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

INFO BERKAITAN :

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2020

● Jadual Perlawanan Liga Perdana 2020

Jadi penyokong Selangor United cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang jersi Selangor United dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak.

Related Posts

Add Comment