Senarai Pemain PKNS FC 2019 Liga Super

Senarai Pemain PKNS FC 2019 Liga Super. Siapakah pemain PKNS FC yang bakal beraksi Liga Super Malaysia 2019? Untuk makluman, perpindahan pemain Liga Malaysia 2019 fasa pertama akan dibuka bulan November 2018. Musim lalu, pasukan PKNS FC berada di prestasi yang  paling cemerlang dimana skuad PKNS FC berjaya menduduki tempat ketiga Liga Super 2018. Sudah pastinya jurulatih PKNS FC di bawah bimbingan K. Rajagobal akan mengambil langkah awal untuk persiapan Liga Super musim 2019.

Senarai Pemain PKNS FC 2019 Liga Super

Menurut gosip-gosip perpindahan pemain 2019, skuad PKNS FC akan membawa masuk beberapa pemain tempatan dan import untuk memperkuatkan jentera serangan dan pertahanan. Siapakah pemain yang bakal menyarung jersi skuad PKNS FC untuk musim 2019? Berikut adalah senarai pemain PKNS FC Liga Super 2019 bagi menghadapi saingan Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia.

Senarai Pemain PKNS FC 2019 Liga Super

Berikut adalah dikongsikan senarai pemain PKNS FC 2019 Liga Super Malaysia mengikut posisi penjaga gol, pertahanan, tengah dan penyerang :

PENJAGA GOL

● Zarif Irfan

● Kalamullah Al-Hafiz

PEMAIN PERTAHANAN

● K. Reuben

● Zac Anderson

● Rodney Celvin

● Daniel Ting

● Qayyum Marjoni

● Annas Rahmat

PEMAIN TENGAH

● Romel Morales

● Nurridzuan Abu Hassan

● Jonathan Acosta

PENYERANG

● Jafri Firdaus Chew

● Rafael Ramazotti

● Faris Ramli

Semoga perkongsian tentang senarai pemain PKNS FC 2019 Liga Super dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Malaysia. Selamat maju jaya kepada pasukan PKNS FC untuk mengharungi Liga Super musim 2019.

Kredit imej : Goal

Related Posts

Add Comment