Liridon Krasniqi Bakal ke Johor Darul Ta’zim?

Liridon Krasniqi Bakal ke Johor Darul Ta’zim? Dalam satu muat naik insta story oleh pemilik JDT, Tunku Mahkota Johor (TMJ) dan Liridon bergambar bersama-sama. Sekaligus menimbulkan persoalan adakah Liridon bakal menyertai JDT? Atau mungkin ia sekadar gambar bersantai di antara TMJ dan Liridon.

Liridon Krasniqi Bakal ke Johor

Sebelum ini ada ura-ura mengatakan pemain prolifik itu bakal berhijrah ke Pahang FA setelah memuat naik story miliknya bergambar gajah. Ini lagi menambah persoalan pasukan manakah beliau bakal berhijrah?

Liridon Krasniqi Bakal ke Johor Darul Ta’zim?

Liridon Krasniqi Bakal ke Johor Darul Ta'zim?

Liridon antara pemain pilihan yang bakal menyarung jersi kebangsaan yang dinyatakan oleh FAM sebelum ini. Beliau memang sedang mencari pasukan di Malaysia ketika ini kerana berminat untuk menyarung jersi Harimau Malaya. Beliau memerlukan setahun lagi untuk mendapatkan kelayakan sebagai pemain naturalisasi negara.

BACA JUGA : Liridon bakal ke Pahang FA? 

Sekiranya Liridon ke JDT, sudah pastinya beliau akan mengisi slot kekosongan pemain import Johor Darul Ta’zim II. Sama-sama kita nantikan pengumuman rasmi daripada laman Johor Southern Tigers.

Kredit Foto : IG TMJ

Related Posts

Add Comment