Live Streaming JDT FC vs Albirex Niigata FC 17 Jun 2023 Friendly Match

Live Streaming JDT FC vs Albirex Niigata FC 17 Jun 2023 Friendly Match. Saksikan perlawanan hebat antara pasukan Johor Darul Ta’zim menentang kelab Singapura iaitu Albirex Niigata dalam aksi persahabatan. Untuk makluman, perlawanan ini dijangka akan berlangsung pada hari Sabtu, 17 Jun 2023 jam 6.00 petang di Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri. Berikut adalah siaran langsung JDT FC vs Albirex Niigata perlawanan International Club Friendly.

Live Streaming JDT FC vs Albirex Niigata FC 17 Jun 2023 Friendly Match

Buat penyokong dan peminat pasukan Johor Darul Ta’zim apabila pihak pengurusan mengumumkan kemasukan bagi menonton perlawanan ini di stadium adalah percuma. Manakala untuk semua pemegang Pas Bermusim JDT 2023 akan ditempatkan di kawasan Grandstand, manakala yang tidak memiliki pas bermusim boleh masuk melalui Pintu C. Pihak pengurusan juga akan menyediakan perkhidmatan bas ‘shuttle’ secara percuma bermula dari Hutan Bandaar MBIP, Taman Mutiara Rini terus ke Stadium Sultan Ibrahim pada hari perlawanan.

Live Streaming JDT FC vs Albirex Niigata FC 17 Jun 2023 Friendly Match

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang siaran langsung JDT FC vs Albirex Niigata termasuk memaparkan tarikh, masa, venue dan pautan live:

Senarai Kesebelasan Utama JDT FC vs Albirex Niigata Friendly Match

JDT FC:

ALBIREX NIIGATA:

Keputusan JDT FC vs Albirex Niigata FC 17.6.2023 Friendly Match

JDT FC vs ALBIREX NIIGATA

Related Posts

Add Comment