Rekaan dan Harga Jersi Felda United 2020 Liga Super

Rekaan dan Harga Jersi Felda United 2020 Liga Super. Bilakah tarikh pelancaran jersi baharu Felda United FC untuk saingan Liga Malaysia 2019? Panduan buat peminat dan penyokong pasukan Felda United atau dikenali sebagai Bujang Senang. Musim lalu, kit jersi pasukan Felda United FC ditaja oleh Skyhawk dengan didatangkan tiga warna. Jersi pertama (home) membuat sedikit perubahan dimana warna hitam menjadi pilihan utama. Manakala, jersi kedua pula menggunakan warna jingga. Untuk jersi alternatif menggunakan warna lazim Felda United iaitu jingga.

Rekaan dan Harga Jersi Felda United 2019 Liga Super

Untuk musim 2019, pelancaran jersi Felda United FC akan diumumkan secara rasmi pada bulan Januari seperti tahun lalu. Jersi baharu tersebut akan digunakan oleh Felda United FC pada saingan Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia. Bagi peminat dan penyokong Felda United yang inginkan dapatkan jersi baharu Felda United 2019, anda boleh buat pembelian di tempat atau kedai sukan yang disediakan.

Rekaan dan Harga Jersi Felda United 2020 Liga Super

Berikut dikongsikan adalah jersi Felda United FC baharu termasuk memaparkan harga dan rekaan jersi :

Gambar Rekaan Jersi Baru Felda United 2020

TAHUN 2019

Akan dikemaskini

TAHUN 2018 

Rekaan dan Harga Jersi Felda United 2019 Liga Super

INFO BERKAITAN :

● Senarai Jersi Liga Malaysia 2019 

Senarai Pemain Felda United Liga Super 2019 

Jadual Perlawanan Liga Super 2019

Jadi penyokong Felda United cantik tak jersi baharu ini? Semoga perkongsian tentang rekaan dan harga jersi Felda United dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Felda United.

Related Posts

Add Comment