Senarai Pemain PKNP FC 2020 Liga Super

Senarai Pemain PKNP FC 2020 Liga Super. Siapakah pemain PKNP FC yang bakal beraksi Liga Super Malaysia 2020? Untuk makluman, perpindahan pemain Liga Malaysia 2019 fasa pertama akan dibuka bulan November 2018. Musim lalu, pasukan PKNP FC berada prestasi yang kurang memuaskan dimana skuad PKNP FC berjaya menduduki tempat kesembilan Liga Super 2018. Sudah pastinya jurulatih PKNS FC di bawah bimbingan Abu Bakar Fadzim akan mengambil langkah awal untuk persiapan Liga Super Malaysia musim 2019.

Senarai Pemain PKNP FC 2019 Liga Super

Menurut gosip-gosip perpindahan pemain 2019, skuad PKNP FC akan membawa masuk beberapa pemain tempatan dan import untuk memperkuatkan jentera serangan dan pertahanan. Siapakah pemain yang bakal menyarung jersi skuad PKNP FC untuk musim 2019? Berikut adalah senarai pemain PKNP FC Liga Super 2019 bagi menghadapi saingan Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia.

Senarai Pemain PKNP FC 2020 Liga Super

Berikut adalah dikongsikan senarai pemain PKNP FC Liga Super Malaysia mengikut posisi penjaga gol, pertahanan, tengah dan penyerang :

PENJAGA GOL

● Bryan See

● Syazani Puat

PEMAIN PERTAHANAN

● Ritus Krjauklis

● Franklin Clovis Anzité

● Raffi Nagoorgani

● Muhammad Safar

● Syamim Baharuddin

● Vikneswaran Sarkunan

● Khuzaimi Piee

PEMAIN TENGAH

● Sukri Hamid

● Norhakim Isa

● Shukor Azmi

● Ridzuan Azly

● Hafiz Ramdan

PENYERANG

● Karl Max

● Saifuddin Khairil

● Alif Safwan

BACA JUGA : Senarai Perpindahan Pemain Liga Malaysia 2020

Semoga perkongsian tentang senarai pemain PKNP FC dapat dijadikan panduan buat peminat bolasepak Malaysia. Selamat maju jaya kepada pasukan PKNP FC untuk mengharungi Liga Super musim 2020.

Kredit imej : Goal

Related Posts

Add Comment